Σαμπάλλα Ανάληψη

Η θεραπεία Σαμπάλλα επιταχύνει τη πνευματική μας εξέλιξη και μας βοηθάει να ζούμε πιο συνειδητά και να γνωρίζουμε το σκοπό της ζωής μας. Είναι ένας συνδυασμός ενεργειών Ρέικι και άλλων πνευματικών ενεργειών. Αποτελεί μια διεύρυνση του παραδοσιακού Ρέικι. Είναι μια πολυδιάστατη θεραπεία καθώς οι ενέργειες της καθαρίζουν και εξισορροπούν πολλές παράλληλες πλευρές του εαυτού μας και οδηγούν προς όλο και μεγαλύτερη γαλήνη και πληρότητα.

Το Σαμπάλλα Ρέικι αποτελείται από τη συνένωση της συμπαντικής ζωτικής ενέργειας (Ρέικι) με τις ενέργειες Μαχάτμα (ποιότητες των Διδασκάλων) και τις Ενέργειες της Εγώ Είμι Παρουσίας (όλο το φάσμα της αγάπης, σοφίας και της δύναμης της Ψυχής και του Πνεύματος).

Η Σαμπάλλα είναι Αγάπη και η θεραπεία Ανάληψης Σαμπάλλα είναι Θεραπεία της Αγάπης.

 

Samballa Ascension

Ένα σεμινάριο για όσους θέλουν να προσφέρουν τα μέγιστα στον εαυτό τους και στη γη!

Προϋπόθεση : Δεύτερος  ή Τρίτος Βαθμός Ρέικι

Βοηθάει σε : Είσοδο σε ευρύ φάσμα ενεργειακών με εκπληκτικές δυνατότητες. Πολυδιάστατη και πολύπλευρη πνευματική ανάπτυξη.

Συντονισμοί : Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό συντονισμών (που αποθηκεύονται στο ενεργειακό σώμα για αφυπνίσεις και ενδυναμώσεις στο μέλλον κι έτσι δεν είναι έντονοι ή επίπονοι για την αύρα, τη προσωπικότητα και το σώμα του ατόμου) και ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων (ο μαθητής δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσει).

 

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο τηλεφωνήστε μας στο 6977954018 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ