Ανάλυση BG5

Το BG5, όπως και το human design, έχει να κάνει με τις σωστές αποφάσεις. Για να είναι κάποιος πετυχημένος στην εργασία του χρειάζεται να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Το BG5 προετοιμάζει κάποιον για τον υλικό πραγματικό δρόμο, για την υλική ζωή. Είναι μια βαθειά ανάλυση των ατομικών δεξιοτήτων μας ώστε να είμαστε πετυχημένοι στο υλικό μας μονοπάτι.

 

Περιλαμβάνει τις εξής αναλύσεις:

Οι άνθρωποι λόγω της διαφορετικής τους ενεργειακής φύσης προορίζονται για το μοναδικό τους εργασιακό περιβάλλον όπου ανεμπόδιστα θα διαπρέψουν. Στη συγκριτική ανάλυση μελετάμε 4 βασικά θέματα: μπορεί κάποιος να δουλέψει μόνος του ή είναι καλύτερο γι’ αυτόν να έχει συνεργάτη, είναι καλύτερα γι’ αυτόν να εργάζεται σε μικρή ομάδα ή σε μεγαλύτερη. Δηλαδή κοιτάζουμε τον καθένα με 4 διαφορετικές προοπτικές. Η συγκριτική ανάλυση μας βοηθά στο να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο επιτυχημένος επαγγελματικός δρόμος μας.
Αυτή η ανάλυση προορίζεται για το διευθυντή δηλαδή το άτομο που διαχειρίζεται μικρό αριθμό ανθρώπων και θέλει να βελτιώσει τις ποιότητες της διαχείρισής του και τις ικανότητές του. Θα σας δείξουμε τις συγκεκριμένες δεξιότητες που αν τις χρησιμοποιήσετε με αποτελεσματικό και επιτυχημένο τρόπο θα γίνετε μοναδικοί ηγέτες και καθοδηγητές σε οποιαδήποτε εργασιακή ομάδα.
Ανάλυση των χαρακτηριστικών της δυναμικής, των μελλοντικών δυνατοτήτων και προβλημάτων σε οποιαδήποτε εργασιακή ομάδα, προσφέροντας πρακτικές και αποτελεσματικές συστάσεις για να μεταμορφώσετε τη δομή της επιχείρησής σας. Περιλαμβάνει την ανάλυση κάθε μέλους της ομάδας. Η απόδοση κάθε επιτυχημένης επιχείρησης βασίζεται στα χαρακτηριστικά και στις δυνάμεις των ατόμων που την αποτελούν.

 

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη συνεδρία τηλεφωνήστε μας στο 6977954018 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ
Η συγκεκριμένη συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί και εξ αποστάσεως μέσω τηλεφώνου ή Skype