Ανάλυση Human Design

Το ανθρώπινο Σχέδιο είναι ένας λόγικός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να γνωρίσουμε τη μοναδικότητά μας. Είναι ένας συγκεκριμένος χάρτης πάνω στη φύση της ύπαρξής μας. Μια ανάγνωση του γενετικού μας κώδικα.

Στους ανθρώπους δεν αρέσει ο εαυτός τους. Δεν τους αρέσει επειδή αληθινά δεν ξέρουν ποιοι είναι. Δεν έχουν ζήσει ποτέ την εμπειρία του να είναι οι εαυτοί τους, ούτε έχουν δει την ομορφιά που υπάρχει στην αληθινή ζωή τους.

Χρειάζεται να δούμε ότι αυτός δεν είναι «ο πλανήτης των βασάνων» αλλά στη πραγματικότητα μια ευκαιρία για μια λαμπρή συνειδητοποίηση.  Αυτό δεν έχει να κάνει με εγγυήσεις ή υποσχέσεις. Αυτό δεν λέει ότι εάν ζήσεις τη φύση σου, θα είσαι πιο πλούσιος ή πιο όμορφος. Δεν έχει να κάνει με το να είσαι ο καλύτερος ή ο πρώτος. Έχει να κάνει με το να είσαι απλώς ο εαυτό σου.

Τη στιγμή που γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι και αρχίζεις να ζεις τη πραγματική σου φύση τότε συναντάς αυτό που είναι σωστό για σένα, τη σωστή σταδιοδρομία και τις σωστές σχέσεις. Θα ζεις τη φύση σου και θα συναντάς μόνο αυτό που είναι σωστό για σένα.

Κυριευόμαστε στο δυτικό πολιτισμό παό τη προπαγάνδα της βελτίωσης. Η κοινωνία φωνάζει, γίνε λεπτότερος, σοφότερος, γρηγορότερος, πλουσιότερος…. Χωρίς να γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι, μπορείς εύκολα να χαθείς μέσα σ’ αυτή την προπαγάνδα της γενίκευσης.

Δεν χρειάζεται ν’ αλλάξεις τίποτα. Το θέμα είναι να γίνεις κάτι. Τι; Να γίνεις αυτό που ήδη είσαι. Να γίνεις ο εαυτό σου. Να γίνεις ο γνώστης του εαυτού σου.

Το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι μια λογική, εμπειρική γνώση. Σου δίνει τη μηχανική για το πώς μπορείς να είσαι ο εαυτό σου κι έτσι επειδή κατανοείς και αποδέχεσαι τη φύση σου, σταματάς να μάχεσαι και να μισείς τον εαυτό σου.

Το Ανθρώπινο Σχέδιο ανοίγει τη πόρτα στη δυνατότητα της αυτο-αγάπης. Το να βρεις την αυτο-αγάπη σημαίνει επίσης το να βρεις μια μεγαλύτερη αγάπη, μια αγάπη για τη ζωή και μια αγάπη για τους άλλους μέσω της κατανόησης.

Το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι η επιστήμη της Διαφοροποίησης. Σέβεται και ενθαρρύνει τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του καθενός μας.

Σε μια ανάλυση του Human Design, αρχικά δίνεται ο μοναδικός τρόπος λήψης αποφάσεων δηλαδή με ποιο τρόπο κάποιος θα συναντά τη λιγότερη ανάσταση στη ζωή του.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένας «οδικός» χάρτης μετασχηματισμού, ο οποίος ξεκινάει με τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου. Το εγκεφαλικό σύστημα ελέγχει τα πάντα. Όταν το εγκεφαλικό σύστημα λειτουργεί σωστά, τότε όλες οι άλλες μορφές της βιολογίας ακολουθούν αυτή τη διαδικασία. Για να μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί , χρειάζεται να τραφούμε και να χωνέψουμε τη τροφή μας μ’ ένα τρόπο που είναι σωστός αποκλειστικά για μας. Ο καθένας μας έχει το δικό του μοναδικό συνδυασμό στο τι είναι σωστό για να μας θρέψει εσωτερικά και εξωτερικά (PHS). Ο μετασχηματισμός συνεχίζει, μαθαίνοντας ποιο είναι το υγιεινό περιβάλλον για σένα, το μέρος δηλαδή όπου θα συναντάς τη λιγότερη αντίσταση και τους κατάλληλους ανθρώπους ποια είναι η δική σου μοναδική προοπτική και τέλος ποια είναι τα προσωπικά σου κίνητρα.

Τη στιγμή που αρχίζεις να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου εξουσία και τον «οδικό» σου χάρτη είναι η στιγμή που ακολουθείς τη ροή και βιώνεις το αληθινό σου δυναμικό. Όταν παίρνεις αποφάσεις σαν ο εαυτό σου βιώνεις τη ζωή με τον τρόπο που είσαι προορισμένος να τη βιώσεις και βρίσκεις τη μοναδική σου ταυτότητα σε αυτή τη ζωή. Είναι απίστευτο προνόμιο να είσαι ζωντανός και να είσαι συνειδητός.

 

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη συνεδρία τηλεφωνήστε μας στο 6977954018 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ
Η συγκεκριμένη συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί και εξ αποστάσεως μέσω τηλεφώνου ή Skype