4 επίπεδα στα όποια εργάζεται  η μέθοδος Theta healing

Βασικό επίπεδο

Οι πεποιθήσεις του βασικού επιπέδου μαθαίνονται και προγραμματίζονται ενστικτωδώς στο υποσυνείδητο κατά την παιδική ηλικία. Αν σας είπαν στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας «Δεν το αξίζεις», το υποσυνείδητο προγραμματίζεται με το «Δεν το αξίζεις»! Καθώς μεγαλώνετε μπορεί να αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει αφθονία και αγάπη στη ζωή σας. Μπορεί να το λέτε «κακοτυχία» αλλά αυτό είναι που έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητό σας. Όσα διδαχτήκαμε στην παιδική ηλικία και οι εμπειρίες που παγιώθηκαν στην παιδική ηλικία μπορούν να δημιουργήσουν θεμελιακές πεποιθήσεις. Με τη  Theta Healing®, ο θεραπευτής εγγράφει το καινούργιο πρόγραμμα διαγράφοντας το παλιό.

Γενετικό επίπεδο

Τα προγράμματα που προστίθενται στο γενετικό μας DNA μεταφέρονται από τους προγόνους μας. Η γενετική μνήμη πηγαίνει πίσω τουλάχιστον επτά γενιές!! Αν οι πρόγονοι μας μεγάλωσαν βιώνοντας το ότι ένα άτομο πρέπει να υποφέρει προτού μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί υποφέρετε σε αυτή τη ζωή και δεν εξελίσσεστε. Το   Theta Healing® αντικαθιστά τις γενετικές πεποιθήσεις σε επίπεδο DNA.

Ιστορικό επίπεδο

Το ιστορικό επίπεδο περιέχει μνήμες από προηγούμενες ζωές ή εμπειρίες της συλλογικής συνειδητότητας που μεταφέρουμε υποσυνείδητα στο παρόν. Αν για παράδειγμα, ήσασταν καλόγερος σε προηγούμενες ζωές κι αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να εκφραστείτε, αυτό σχετίζεται με προηγούμενες ζωές. Μερικοί καλόγεροι ζούσαν συχνά υπό περιορισμό και τους απαγόρευαν ακόμα και να μιλήσουν. Η μέθοδος Theta Healing® επιλύει αυτόν τον προγραμματισμό και τον αντικαθιστά με νέο.

Ψυχικό επίπεδο

Είναι το βαθύτερο επίπεδο. Οι ψυχές μας βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία μάθησης και μπορούν να ανακατευθυνθούν. Αν ένα άτομο έχει προγράμματα σε περισσότερα από ένα επίπεδα μπορεί να επηρεαστεί η ψυχή, αφού ο πόνος και η θλίψη μπορεί να μεταφερθούν στη ψυχή. Αν η ψυχή σας έχει μάθει να βιώνει τη θλίψη τότε η μέθοδος Theta Healing® ακυρώνει και αντικαθιστά το πρόγραμμα της θλίψης σε ψυχικό επίπεδο.